Verzekering voor Zakelijke Verhuizingen | Atlas International Movers

<
>

Verzekering

Uw zakelijke verhuizing verzekerd

 

Bij een zakelijke verhuizing is het belangrijk om er van verzekerd te zijn dat uw computers en andere apparatuur zonder zorgen verhuist worden naar de nieuwe bedrijfslocatie. De medewerkers van Atlas International Movers verhuizen uw spullen altijd met de grootst mogelijke zorg. Toch kan er onverhoopt iets gebeuren onderweg. Met een goede all-risk verzekering is het transport van deur tot deur altijd gedekt.

Atlas International Movers is een Erkende Verhuizer en hierdoor is uw inboedel goed te verzekeren. Tijdens een inventarisatie bij uw bedrijf informeren wij u uitgebreid over verzekeringen zodat u zonder zorgen aan de verhuizing kunt beginnen. 

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Zeer goed en voorspoedig naar tevredenheid geholpen! Bedankt hiervoor.”

 

All-risk verzekering

Verhuist uw bedrijf naar het buitenland, dan zijn deze risico’s voor een belangrijk deel af te dekken met een goede all-risk verzekering. Deze verzekering dekt het transport van deur tot deur. Wij informeren u hier uitgebreid over, zodat u zonder zorgen de verhuizing van uw bedrijf in gang kunt zetten.
Offerte op maat
 

Verhuizing van uw medewerkers

Een succesvolle overplaatsing van uw medewerkers begint bij een succesvolle verhuizing. Of het nu gaat om een verhuizing binnen Nederland of een internationale verhuizing, Atlas International Movers neemt u de gehele coördinatie uit handen en organiseert een zorgeloze verhuizing.
Meer over verhuizing van uw medewerkers
 

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81