Verhuizing van uw medewerkers | Atlas International Movers

<
>

Verhuizing medewerkers

Uw medewerkers succesvol overplaatsen met Atlas International Movers

 

Een succesvolle overplaatsing van uw medewerkers begint bij een succesvolle verhuizing. Of het nu gaat om een verhuizing binnen Nederland of een internationale verhuizing, Atlas International Movers neemt u de gehele coördinatie uit handen en organiseert een zorgeloze verhuizing. 

Vraag naar de mogelijkheden: bel +31 (0) 297 - 34 82 81

Uw medewerker heeft tijdens de verhuizing zijn eigen verhuiscoördinator bij ons, waar hij of zij met al zijn/haar vragen terecht kan. Uiteraard houden wij ook u als werkgever goed op de hoogte van zaken rond de verhuizing. Met Atlas International Movers legt u de basis voor een goede start in de nieuwe omgeving! 

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Zeer vrolijke en prettige verhuizers. Ik ben heel erg tevreden.”

Succesvolle overplaatsing

Vaak verhuist het gezin van uw medewerker mee. Om een overplaatsing te doen slagen, zullen ook zij het naar hun zin moeten hebben op de nieuwe locatie. Daarom ondersteunt Atlas International Movers uw medewerkers bij het praktisch inrichten van hun (gezins-)leven op hun nieuwe bestemming. Denk aan het regelen van een kinderdagverblijf voor de kinderen, aansluiten van telefoon en internet en het inschrijven bij clubs. Zodat niet alleen uw medewerker, maar het hele gezin zich snel echt thuis zal voelen, waar ook ter wereld.
Offerte op maat
 

Opslag nodig?

Verhuizen uw medewerkers voor kortere tijd naar het buitenland? Dan kan een inboedelopslag uitkomst bieden. Zo zijn de (persoonlijke) spullen van uw medewerker in veilige handen bij de grootschalige opslagruimte van Atlas International Movers, centraal gelegen aan de A4 bij Schiphol. Door perfecte klimaatbeheersing blijft de inboedel in prima conditie. 
Meer over inboedelopslag
 

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81