Bedrijfsverhuizing | Atlas International Movers

bedrijfsverhuizing

<
>

Bedrijfsverhuizing

Moeiteloos uw bedrijf verhuizen met Atlas International Movers

 

Bij een bedrijfsverhuizing van uw bedrijf wilt u de impact hiervan op uw productie en/of productiviteit van uw medewerkers tot een minimum beperken. Machines die vandaag komen stil te liggen, moeten morgen weer gaan draaien. Computers die op dit moment losgekoppeld worden, moeten na transport zonder enig probleem weer operationeel zijn. Immers: tijd is geld. 

Atlas International Movers voor iedere bedrijfsverhuizing een gestructureerde planning en logistiek, volledig afgestemd op uw branche en uw specifieke wensen. Met Atlas International Movers is uw bedrijfsverhuizing gegarandeerd een succes.

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Zeer hard werkende fijne mannen! Uitstekende service.”

Probleemloze bedrijfsverhuizing

Door alle afspraken goed vast te leggen in een overzichtelijk draaiboek, is voor iedereen duidelijk wat er voor en tijdens de bedrijfsverhuizing van hem of haar verwacht wordt. Een probleemloos uitgevoerde bedrijfsverhuizing? Onze mensen zijn er klaar voor. Neem contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken, of vraag gratis een offerte op maat aan. Door onze jarenlange bedrijfsverhuis ervaring in binnen- en buitenland is Atlas International Movers de beste keus voor uw bedrijfsverhuizing!
Offerte op maat
 

Uw bedrijfsverhuizing begeleid

Gedurende de verhuizing van uw bedrijf begeleiden wij het proces van deur tot deur. Omdat er tijdens het verhuisproces door uw werknemers gewoon moet kunnen worden doorgewerkt, biedt onze verhuiscoördinator uitkomst. Deze persoon is volledig op de hoogte van alle gemaakte afspraken en zorgt ervoor dat uw werknemers weer snel aan de slag kunnen. Onze service zorgt ervoor dat uw bedrijfsverhuizing probleemloos verloopt, waar de bestemming zich ook bevindt.
Neem contact met ons op
 

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81