Kwaliteitsmanagement | Atlas International Movers

Kwaliteitsmanagement bij Atlas International Movers

<
>

Kwaliteitsmanagement

Verzekerd van een onbezorgde verhuizing

 

Atlas International Movers is een Erkende Verhuizer

Een verhuizing is voor u geen dagelijkse, maar wel een belangrijke gebeurtenis die goed moet verlopen. Daarom is het verstandig om een deskundige erbij te halen, met kennis van zaken en ervaring. Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. De Erkende Verhuizers worden regelmatig getoetst op aspecten die te maken hebben met kwaliteit, milieu en veiligheid door een extern bureau. Deze eisen zijn vastgelegd in het erkenningsreglement van de Organisatie voor Erkende Verhuizers.

Atlas International Movers is ISO-9001 gecertificeerd

De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop deze organisatie met het kwaliteitsbeleid om gaat. De ISO 9001 norm legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Middels deze certifcering wil Atlas International Movers kwaliteit en klanttevredenheid de hoogste prioriteit geven.

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

Atlas International Movers is aangesloten bij IAM

Via dit wereldwijde netwerk van internationale verhuisbedrijven beschikken we altijd over een lokale specialist die zorg draagt voor inklaring bij de douane, het lokale transport verzorgt en de inboedel komt afleveren en plaatsen in uw nieuwe woning. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw overzeese verhuizing naar een ander land zorgeloos en efficiënt verloopt. Uiteraard van deur tot deur gecoördineerd door Atlas International Movers, ver weg en toch dichtbij!

Atlas International Movers is officieel partner van het Expatcenter

Het Expatcenter biedt een one-stop-shop service voor internationale bedrijven en hun hoogopgeleide medewerkers.

 

Atlas International Movers is aangesloten bij FEDEMAC

Via dit Europese netwerk van verhuisbedrijven beschikken we over lokale specialisten die vooraf de lossituatie kunnen bekijken, een parkeervergunning verzorgt, een verhuislift of assistentie kan leveren.  Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw verhuizing naar/van een ander land binnen Europa zorgeloos en efficiënt verloopt.

 

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81