Aanbevelingen | Atlas International Movers

Aanbevelingen

<
>

Aanbevelingen

Graag horen wij van onze klanten hoe zij de verhuizing met Atlas International Movers hebben ervaren.
Een aantal klantreacties hebben wij voor u op een rijtje gezet.

 

We waarderen de deskundigheid

"Verhuisbedrijf Atlas International Movers heeft zeer goed werk heeft afgeleverd. We waren een beetje ongerust over onze spullen, maar dat was niet nodig geweest. Alle bezittingen zijn na 10 weken netjes aangekomen in Tahiti, niets ontbrak. Het was mijn 12e verhuizing, het was de langste, de verste, maar ook de beste. Er was niets gebroken, geen schimmel en geen water. Wij waarderen jullie deskundigheid heel erg."

Den Haag – Tahiti

Een probleemloze verhuizing

"Dankjewel voor alles. De verhuizing ging probleemloos en ik ben zo blij met de service die jullie verleend hebben. Vanaf het begin was het duidelijk dat jullie met een hechte groep mensen werken en Martin, Nils en Joost waren zeer te spreken over het bedrijf. Het is zeldzaam zo'n samenhang te zien en was een genoegen om samen met jullie te werken. Bedankt!"

Wassenaar-Winterthur, Zwitserland

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

De klant is koning bij Atlas International Movers

"We stellen het bijzonder op prijs dat uw verhuisbedrijf niet alleen de verhuizing van Amsterdam naar Berlijn perfect voor ons heeft verzorgd en alle gemaakte afspraken 100% nagekomen is, maar dat ook de nazorg ongelofelijk is. Bij Atlas International Movers voelt een klant zich echt koning, en wij zullen jullie dan ook zeker aanbevelen bij anderen! En zelf in de toekomst weer gebruik maken van Atlas International Movers. We wensen jullie heel veel succes voor de toekomst!"

Mevr. Gatti Balsarri, Berlijn

Zeer tevreden en gelukkige klant

"Ik wilde jullie bedanken voor de organisatie en het fantastische werk dat zowel Martin en Nils geleverd hebben om de verhuizing binnen 2 dagen te voltooien. Beiden zijn een uitstekende aanwinst voor uw bedrijf. Ze klagen nooit, zijn altijd beleefd en zeer professionele mensen. Goede ambassadeurs voor toekomstige zaken. Ik ben een zeer tevreden en gelukkige klant. Bedank hen voor het geweldige werk."

Braunschweig, Duitsland - Amsterdam en Zürich

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

"Ik heb nog niet eerder de kans gehad om te vertellen dat Atlas International Movers uitstekend werk heeft geleverd met betrekking tot onze verhuizing naar Brussel!"

Bergen - Brussel, België

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81