Opslagruimte Amsterdam | Atlas International Movers

opslag amsterdam

<
>

Opslagruimte bij Amsterdam

Centraal gelegen aan de A4 bij Schiphol

 

Heeft u tijdelijk of voor langere tijd veilige opslagruimte nodig? Wij beschikken over grootschalige opslagruimten bij Amsterdam, die gelegen zijn naast ons kantoor. Onze opslagruimte heeft een centrale ligging aan de A4, vlakbij Schiphol. Uw inboedel of archief blijft in prima conditie door de perfecte klimaatbeheersing. 

Uw eigendommen zijn in veilige handen vanwege de strenge beveiliging. Bovendien heeft u op ieder moment toegang tot uw spullen. Atlas International Movers hanteert een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor onze opslagruimte opties! 

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Heel erg bedankt voor alles. De verhuizing verliep echt fantastisch en ik ben erg blij met de behulpzame service die aan mij is verleend.”

Wassenaar - Zwitserland

Opslag is een verantwoordelijke zaak

Wij realiseren ons dat u mogelijk spullen met emotionele waarde aan ons toevertrouwt. Daarom nemen wij de verantwoordelijkheid voor uw inboedel zeer serieus. U mag er dan ook op rekenen dat wij uw eigendommen altijd met de grootst mogelijke zorg behandelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze opslagruimtes.
Offerte op maat

Verhuizen naar het buitenland

Graag geven wij meer specifieke informatie over onze populaire bestemmingen. Staat uw bestemming er niet bij? Atlas International Movers verhuist naar elk land ter wereld. Neem contact met ons op voor meer informatie over een verhuizing naar het land van uw keuze.
Internationaal verhuizen
 

opslagruimte amsterdam

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81