Verhuisverzekering | Atlas International Movers

<
>

Verzekering

Uw inboedel altijd verzekerd tijdens een verhuizing met Atlas International Movers

 

Atlas International Movers verhuist uw inboedel met de grootst mogelijke zorg. Ons professionele team van verhuizers pakt uw persoonlijke spullen zorgvuldig in, demonteert netjes uw meubels en zet deze weer in elkaar in uw nieuwe woning. Toch kunnen onvoorziene omstandigheden het gevolg hebben dat er onverhoopt iets met uw spullen gebeurt. Dan is het fijn om te weten dat Atlas International Movers een Erkende Verhuizer is, waardoor uw inboedel automatisch goed verzekerd is tot een maximale waarde van 100.000 euro.

Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen wij u hier alles over. Wij geven antwoord op al uw vragen met betrekking tot het proces van verhuizen en verzekeringen die hierbij kunnen kijken. Zo kunt u zich met een gerust hart gaan voorbereiden op uw nieuwe leven in uw nieuwe woning!
Vraag vandaag een offerte aan
 

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

“Zeer tevreden met het algehele verloop. Blij met de extra service! Helemaal geweldig.”

 

Verhuizen: onze aanpak

Verhuizen is niet iets wat u dagelijks doet. Wij wel. Dagelijks verzorgen wij diverse verhuizingen in binnen- en buitenland. Onze verhuiswagens brengen uw inboedel moeiteloos naar hun nieuwe bestemming. U kunt er voor kiezen om zelf uw inboedel in te pakken, maar u kunt dit ook overlaten aan onze professionals. Zo stelt u zelf de verhuizing samen die bij u past.
Lees meer over onze aanpak
 

Opslagruimte nodig?

Heeft u (tijdelijk) minder ruimte tot uw beschikking en zoekt u een veilige opslagruimte? Atlas International Movers beschikt over een grootschalige opslagruimte, gevestigd naast ons kantoor aan de A4 bij Schiphol. Hier kunt u voor korte of langere tijd uw inboedel veilig opslaan. U mag er dan ook op rekenen dat wij uw eigendommen altijd met de grootst mogelijke zorg behandelen.
Lees meer over onze opslag
 

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81