Aanpak binnenlandse verhuizingen | Atlas International Movers

<
>

Nationaal verhuizen

Zorgeloos binnen Nederland verhuizen met Atlas International Movers

 

Verhuizen is niet iets wat u elke dag doet, en kan daarom een ingrijpende gebeurtenis zijn. Voor Atlas International Movers niet! Dankzij onze jarenlange ervaring, betrouwbare partners en kennis van zaken zijn wij de ideale partij om uw geplande verhuizing tot in de puntjes te regelen. Verhuist u uit de drukke stad, voor een leven op het rustige platteland, of verhuist uw bedrijf naar een nieuwe locatie? Atlas International Movers regelt het. Tijdens een bezoek aan huis of op kantoor nemen wij uitgebreid de tijd om uw verwachtingen rond de verhuizing goed te inventariseren. 

Vervolgens is de keuze aan u: wilt u zelf uw spullen (de-)monteren en inpakken? Zo ja, dan maken we een afspraak voor het leveren van dozen en verpakkingsmateriaal. Liever helemaal geen stress? Dan is het uitbesteden van het (de-)monteren en inpakken aan de ervaren verhuizers van Atlas International Movers een goede optie. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een passende offerte. Daarna staat niets een zorgeloze verhuizing meer in de weg!

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

“Onze verhuizing verliep geheel vlekkeloos
dankzij de prima service van Atlas International Movers”

Familie Meijer, Zoetermeer

Uw eigen verhuiscoördinator

Atlas International Movers begeleidt uw verhuizing van deur tot deur. Mocht u gedurende het proces van verhuizen vragen hebben, dan kunt u terecht uw persoonlijke verhuiscoördinator. Deze persoon kan al uw vragen omtrent de verhuizing beantwoorden, zodat u zich met een gerust hart kunt voorbereiden op uw leven in uw nieuwe woonplaats.
Neem contact met ons op
 

Checklist verhuizing

Onze checklist verhuizen geeft u een handig houvast voor alles omtrent uw verhuizing. Sommige zaken dienen ruim van te voren geregeld worden en vergen wat meer voorbereiding, waardoor het fijn is om alles op een rijtje te hebben. Heeft u vragen? Atlas International Movers staat voor u klaar om uw verhuizing zo soepel mogelijk te regelen.
Bekijk de checklist verhuizen
 

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81