Verhuizen naar Zwitserland | Atlas International Movers

verhuizen naar Zwitserland

<
>

Verhuizen naar Zwitserland

Naar Zwitserland verhuizen met Atlas International Movers

 

Gaat u verhuizen naar Zwitserland? Atlas International Movers regelt uw verhuizing naar Zwitserland tot in de puntjes. Dankzij onze professionele begeleiding zult u niet voor verrassingen komen te staan tijdens het verhuizen naar Zwitserland. Zwitserland is het land van variatie, met een centrale ligging in Europa, witte winters en warme zomers. De prachtige wintersportgebieden in de Alpen en culturele steden als Zurich, Genève en Bazel maken van Zwitserland een geweldige leefomgeving. Vraag nu uw offerte aan.

Ondanks de centrale ligging in Europa, hoort Zwitserland niet bij de EU. Dit maakt het verhuizen naar Zwitserland complexer dan een verhuizing naar een Schengenland. Om uw persoonlijke inboedel met een vrijstellingsvergunning, dus zonder betaling van invoerrechten en BTW in te kunnen klaren, zijn een aantal documenten noodzakelijk. Atlas International Movers helpt u bij het invullen van deze documenten en het inklaren van uw inboedel bij de douane. Meer weten hoe het verhuizen naar Zwitserland in zijn werk gaat? Neem contact met ons op.

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Prima werk, Atlas International Movers is absoluut aan te raden!”

Verhuizen naar Zwitserland met Atlas International Movers

Van plan te verhuizen naar Zwitserland en u bent op zoek naar een verhuisbedrijf met een goede prijs-kwaliteits-verhouding? Onze chauffeurs rijden met vrachtwagens wekelijks van en naar Zwitserland om de inboedels van onze klanten zorgvuldig in te pakken en af te leveren. We kunnen de transportkosten aantrekkelijk laag houden door uw transport te combineren met een andere verhuizing, het zogeheten combinatietransport. Benieuwd wat wij voor uw verhuizing naar Zwitserland kunnen betekenen? Vraag naar de mogelijkheden! 
Vraag een offerte aan

Zakelijk verhuizen naar Zwitserland

Wanneer uw werknemers naar Zwitserse bestemmingen verhuizen als Zürich, Genève of Bern, zorgt Atlas International Movers ervoor dat ze snel aan de slag kunnen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen expats met een gerust hart de verhuizing aan gaan. Over alle zaken die komen kijken bij het verhuizen naar Zwitserland, geven wij u uitgebreid advies. Ook alle douaneformaliteiten verzorgen wij voor u. Atlas International Movers is een erkend internationaal verhuisbedrijf met jarenlange ervaring, waardoor u zich met een gerust hart kunt gaan voorbereiden op een nieuwe stap in Zwitserland!
Alles over een bedrijfsverhuizing
 

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81