Verhuizen naar Zuid Afrika| Atlas International Movers

<
>

Verhuizen naar Zuid Afrika

Verhuizen naar Zuid Afrika met Atlas International Movers

 

Gaat u binnenkort verhuizen naar Zuid-Afrika? Dan is Atlas International Movers de ideale partner om u te optimaal te begeleiden tijdens dit proces. De complexiteit van internationaal verhuizen is namelijk sterk afhankelijk van het land van bestemming. Als u vlak over de grens gaat verhuizen, dan zal dat waarschijnlijk weinig moeilijkheden opleveren. Maar als u besloten heeft om naar Zuid Afrika te verhuizen, dan zijn er een heleboel zaken waar u wat extra aandacht aan moet besteden. Denk hierbij aan een visum en een (tijdelijke) verblijfsvergunning. Wij helpen u met de daadwerkelijke verhuizing van uw inboedel, maar helpen u daarnaast ook met de bijkomende formaliteiten. 

Wanneer u gaat verhuizen naar Zuid Afrika, zal uw inboedel enige tijd onderweg zijn. Het is daarom extra belangrijk dat uw inboedel veilig en professioneel verpakt wordt tijdens de overplaatsing van uw inboedel. Mede dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij precies op de hoogte van hoe we uw spullen veilig, gemakkelijk en snel op uw gewenste bestemming krijgen. Een verhuizing naar een ander continent is een belangrijk moment in uw leven. Het is daarom noodzakelijk dat deze onderneming goed aangepakt wordt. De ervaren specialisten van Atlas International Movers helpen u hier graag bij, zodat uw verhuizing naar Zuid Afrika vlekkeloos verloopt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Altas International Movers nam meteen contact op toen ik een offerte opvroeg. En ze kwamen de volgende dag al langs voor een gesprek! Hele professionele, vriendelijke mensen!” 

Wonen in Zuid Afrika

Zuid Afrika is een populaire bestemming om te wonen. Het heerlijke klimaat, de prachtige natuur en de Nederlandse historische invloeden trekken veel Nederlanders over de streep om naar dit indrukwekkende land te emigreren. Zuid Afrika heeft tientallen nationale wildparken waar u de prachtigste wilde dieren kunt spotten. Kruger National Park, gelegen in het noordoosten van het land, is een van de beste plekken op het Afrikaanse continent om wilde diersoorten te spotten. Daarnaast hebben de grote steden in Zuid Afrika ook enorm veel te bieden. Wanneer u in Kaapstad gaat wonen kunt u er niet omheen; de Tafelberg. De gehele stad is rond deze indrukwekkende berg gebouwd. Vanop de Tafelberg heeft u een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Door heel Kaapstad kunt u talloze heerlijke restaurants vinden. Met zoveel verschillende culturen die samenkomen op één plek, kan dat haast ook niet anders. De mix van verschillende culturen zorgt ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt in dit mooie land.  
Neem contact met ons op

Werken in Zuid Afrika

Zuid Afrika is verdeeld in negen provincies over een totaal gebied van 1.2 miljoen vierkante kilometer. Deze negen provincies zijn erg divers. Ze verschillen niet alleen in grootte en klimaat, maar ook in bevolkingsaantallen en economische kracht. De economie in Zuid Afrika is erg gelokaliseerd, voornamelijk in de gebieden in en rond Kaapstad, Durban, Port Elizabeth en Johannesburg. De meerderheid van expats in Zuid Afrika kiest er dan ook voor om in een van deze steden te gaan wonen. Zuid Afrika kent elf officiële talen. Engels is niet de eerste taal van Zuid Afrika, maar is wel de meest gebruikte taal tussen de variërende etnische groepen en expats. Hierdoor is de Engelse taal een erg belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Communicatie zal dus geen probleem zijn wanneer u naar Zuid Afrika vertrekt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos aan uw nieuwe avontuur in Zuid Afrika kunt beginnen! 
Vraag een offerte aan

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81