Verhuizen naar Thailand | Atlas International Movers

<
>

Verhuizen naar Thailand

Naar Thailand verhuizen met Atlas International Movers

Bent u van plan om internationaal te gaan verhuizen naar Thailand? Wij snappen dat een verhuizing naar Thailand een erg spannende ervaring kan zijn. Atlas International Movers is een betrouwbaar verhuisbedrijf en wij assisteren u bij uw grote verhuizing. Wij nemen uw zorgen uit handen en hechten veel waarde aan transparante communicatie. Uw waardevolle spullen verhuizen naar de andere kant van de wereld is namelijk geen kleine onderneming. Daarom is het belangrijk dat uw spullen veilig en professioneel worden verpakt. Door onze jarenlange ervaring zijn wij precies op de hoogte van hoe uw spullen zo veilig, snel en gemakkelijk mogelijk overgeplaatst kunnen worden naar Thailand. 

Met verhuizen naar Thailand krijgt u te maken met wat extra formaliteiten. Als u voor een langere tijd in Thailand verblijft, moet u over een visum beschikken. Wij helpen u met controleren en bepalen voor welke verblijfsvergunning u in aanmerking komt. Ook krijgt u te maken met bepaalde importregulaties. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan als u meer praktische informatie wilt ontvangen over uw verhuizing naar Thailand. Wij komen vervolgens graag langs om u te informeren over de mogelijkheden. U kunt tijdens dat gesprek met de adviseur uw persoonlijke wensen en voorkeuren bespreken. 

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

Offerte op maat

 

 

“Vriendelijke verhuizers, erg zorgvuldig met onze spullen!”

Wonen en werken in Thailand

Thailand heeft een erg prettig woon-en leefklimaat en beschikt over prachtige natuurfenomenen. Er zijn dichte jungles, uitgestrekte rijstvelden, hagelwitte stranden, palmbomen en een helderblauwe zee. Het klimaat in Thailand is tropisch, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van de zon. De hoofdstad Bangkok is een stad van vele uitersten met een interessante mix van moderne en oude cultuur. Zo kunt u vele indrukwekkende tempels bezoeken, maar ook genieten van een hippe, moderne rooftop bar. Thailand barst dus van de cultuur. Zo vindt u boeddhistische tempels op iedere straathoek. De inwoners van Thailand zijn vriendelijk, gastvrij en bescheiden. Overal word je verwelkomd met een brede glimlach.  In de grote steden zoals Bangkok en de toeristische gebieden spreken de inwoners goed Engels.
Vraag een offerte aan

Informatie over uw verhuizing naar Thailand

Bij zowel een zakelijke als particuliere verhuizing naar Thailand komen een hoop formaliteiten kijken. Bij Atlas International Movers denken we graag met u mee om uw verhuizing naar Thailand zo goed mogelijk te laten verlopen. Voordat u daadwerkelijk gaat verhuizen helpen wij u met voorbereidende zaken en zorgen wij ervoor dat u beschikt over de juiste informatie. Onze professionele lokale partners kunnen uw zorgen uit handen nemen en helpen u graag met vinden van onder andere huisvesting. Benieuwd wat wij verder voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer praktische informatie over uw verhuizing naar Thailand. 
Bekijk de checklist verhuizen

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81