Verhuizen naar Singapore | Atlas International Movers

Verhuizen naar Singapore

<
>

Verhuizen naar Singapore

Naar Singapore verhuizen met Atlas International Movers

 

Tijdelijk verhuizen naar Singapore als expat, of definitief naar Singapore emigreren, Atlas International Movers is dankzij onze jarenlange ervaring en kennis het aangewezen internationale verhuisbedrijf om uw verhuizing naar Singapore tot in de puntjes te regelen. Met in totaal 63 eilanden is Singapore het kleinste land van Zuidoost-Azië en een van de meest welvarende landen ter wereld. Met zijn uitstekende infrastructuur en medische voorzieningen staat niets een verhuizing naar Singapore in de weg! Bovendien is het een van de veiligste landen ter wereld en biedt de variatie aan cultuur een bijzondere leefomgeving. Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor uw verhuizing naar Singapore aan. 

Singapore is een echte expat bestemming, veel bedrijven hebben zich er gevestigd en 95% van de bevolking is niet lokaal. Gaat u zelf aan de slag in Singapore? Houd dan bijvoorbeeld rekening dat er diverse formaliteiten nodig zijn, zoals een werkvergunning. Uw persoonlijke verhuiscoördinator informeert u hier graag over. Naast het verzorgen van de praktische zaken van een verhuizing naar Singapore geven wij u ook graag advies. Door u deze zorg uit handen te nemen kunnen u en uw gezin zonder zorgen verhuizen naar Singapore. 

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Vriendelijke verhuizers, erg zorgvuldig met onze spullen”

Specialist in verhuizingen naar Singapore

Verhuizen naar Singapore brengt een aantal douaneformaliteiten en culturele aangelegenheden met zich mee. Ook heeft u een aantal documenten nodig. Atlas International Movers is aangesloten bij diverse overkoepelende organisaties voor internationale verhuisbedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring met verhuizingen naar Singapore en onze samenwerking met de lokale partners in Singapore zijn wij goed geïnformeerd wat betreft douaneformaliteiten. Zo moet u een visum, een paspoort en een Engelse paklijst van uw inboedel meenemen. Als alle documentatie is geregeld, kunt u uitgaan van een snelle verhuizing. Uw inboedel is binnen een paar dagen door onze partner ingeklaard en afgeleverd. Het is wel belangrijk dat u zelf aanwezig bent bij het inklaren van uw goederen. Verhuizen naar Singapore is binnen 5 tot 6 weken afgerond. Bij Atlas International Movers snappen we dat uw verhuizing naar Singapore een spannende aangelegenheid kan zijn. Graag nemen wij een aantal zorgen bij u weg, en informeren wij u uitgebreid over het proces van het verhuizen naar Singapore. 
Meer weten? Neem contact met ons op

Particuliere verhuizing naar Singapore

Singapore is een prettige bestemming om naar toe te verhuizen. Er is een redelijk grote Nederlandse gemeenschap aanwezig en ook een Nederlandse basisschool, ‘de Hollandse School’. Alles is er goed geregeld om er zorgeloos te kunnen wonen. Bij het verhuizen naar Singapore zorgt Atlas International Movers voor een deur tot deur verhuizing. Dat houdt in dat wij zorgen voor het volledig zeewaardig verpakken van uw inboedel, het professioneel laden van uw inboedel in de zeecontainer, opmaken van de benodigde documenten, zeevracht, douane inklaring en een full-service aflevering op uw nieuwe adres in Singapore. In Singapore staan onze professionele partners klaar om u van dienst te zijn. Samen zorgen wij ervoor dat uw persoonlijke bezittingen zorgvuldig naar uw nieuwe woning worden gebracht. Met onze ‘Destination Services’ kunnen wij u ter plaatse helpen met o.a. het vinden van een nieuwe woning, een school voor uw kinderen en een internet/telefoon aansluiting. Eventueel kunnen we ook zorgen voor een handyman voor het monteren van apparatuur en meubels. Zo voelt u zich er snel thuis! Meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend onze verhuizen naar Singapore offerte aan.
Vraag direct een offerte aan

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81