Verhuizen naar Shanghai | Atlas International Movers

<
>

Verhuizen naar Shanghai

Verhuizen naar Shanghai met Atlas International Movers

Bent u van plan om te verhuizen naar Shanghai? Atlas International Movers is uw aangewezen partner voor het verhuizen van uw inboedel naar de andere kant van de wereld. Wij hebben een uitgebreid, internationaal netwerk van professionele partners en bieden u de meest betrouwbare verhuisservice aan. Er komt veel op u af tijdens een verhuizing naar Shanghai. Er moeten een aantal zaken georganiseerd worden. Dit geeft u weinig tijd om te genieten van het feit dat u een bijzondere en uitdagende stap gaat maken in uw leven. Wij helpen u met het regelen van deze formaliteiten, zodat u optimaal kunt gaan genieten van uw verhuizing naar Shanghai. 

Het is belangrijk dat uw inboedel veilig en professioneel verpakt wordt tijdens een overplaatsing naar Shanghai. Uw inboedel zal namelijk enige tijd onderweg zijn. Met onze jarenlange ervaring zijn wij precies op de hoogte van hoe we uw spullen veilig, gemakkelijk en snel op uw nieuwe bestemming krijgen. Wij helpen u ook op het gebied van de benodigde papieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanschaffen van een werkvisum. Tijdens een voorbereidend gesprek komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw persoonlijke wensen te inventariseren. 

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

Offerte op maat

 

 

“Vriendelijk contact en snelle, duidelijke informatie. Medewerkers proberen rekening te houden met persoonlijke wensen.”

Wonen en werken in Shanghai

In China zijn de kosten van levensonderhoud goedkoop. Chinezen zijn daarnaast erg aardig en behulpzaam en staan open om gesprekken te voeren. In China is de werkcultuur heel hard en gedisciplineerd. Succesvol ondernemen in China betekent dat je veel tijd en energie moet steken in het opbouwen en onderhouden van een goede, vriendschappelijke band met een zakenrelatie. Expats ervaren echter geen problemen op het gebied van communiceren. Op zakelijk gebied wordt er veel Engels gesproken. Shanghai is een bijzondere, levendige en internationale metropool met ongeveer 24 miljoen inwoners. Het is de meest invloedrijke stad van Oost China op het gebied van economie, cultuur en internationale handel. Er is een perfecte balans tussen moderne en traditionele culturen in Shanghai en vooral de architectuur is erg indrukwekkend. Er zijn veel wolkenkrabbers met spectaculaire en futuristische vormen. Ook qua entertainment is er van alles te beleven in Shanghai. Er is een talloos aanbod in luxe winkels, bars, clubs en restaurants.
Vraag een offerte aan

Begeleiding van deur tot deur

Gaat u om zakelijke redenen verhuizen naar Shanghai? Bent u bijvoorbeeld van plan om met uw bedrijf te verhuizen naar het buitenland? Steeds meer mensen vertrekken voor zakelijke redenen naar China. Het is zonder meer het grootste land ter wereld uitgaand van het inwonersaantal. De Chinese economie behoort daarnaast ook tot de grootste van de wereld en dat is te merken als u als expat naar China vertrekt. Er is een ruim aanbod in banen. Atlas International Movers zorgt ervoor dat uw werknemers zorgeloos overgeplaatst worden en dat ze op de hoogte zijn van alle formaliteiten die komen kijken bij een verhuizing naar Shanghai. Dankzij onze jarenlange ervaring met verhuizingen zijn China zijn wij altijd goed geïnformeerd wat betreft douaneformaliteiten. Door persoonlijke bezittingen mee te nemen voelen u en uw werknemers zich snel thuis in de nieuwe omgeving. Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Neem contact met ons op

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81