Verhuizen naar Qatar | Atlas International Movers

<
>

Verhuizen naar Qatar

Naar Qatar verhuizen met Atlas International Movers

Gaat u tijdelijk verhuizen naar Qatar als expat? Of gaat u definitief naar Qatar emigreren? Dan is Atlas International Movers het aangewezen bedrijf om u te helpen bij deze verhuizing. Naast de daadwerkelijke verhuizing helpen wij u ook met het regelen van andere belangrijke zaken. Het is namelijk erg belangrijk dat u goed voorbereid bent op een aantal praktische formaliteiten die belangrijk zijn bij een verhuizing naar Qatar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanschaffen van een visum en een eventueel verplicht medisch onderzoek. 

Atlas International Movers heeft jarenlange ervaring op het gebied van verhuizingen naar Qatar. Mede door onze samenwerking met lokale partners in Qatar zijn wij uitstekend geïnformeerd over douaneformaliteiten. Wij vertellen u precies wat u nodig heeft om zorgeloos aan de slag te gaan in Qatar. Uw persoonlijke verhuis coördinator begeleidt u in dit proces en zorgt ervoor dat u geen belangrijke informatie over het hoofd ziet. Vraag gerust een offerte aan voor meer praktische informatie over uw verhuizing naar Qatar. Onze specialisten staan klaar om u te helpen. 

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

Offerte op maat

 

 

“Atlas International Movers werkt snel, ongecompliceerd en zorgvuldig. Zeer te adviseren!”

Zorgeloos verhuizen naar Qatar

Qatar is een zelfstandig en modern land in de Perzische Golf. Het land heeft ongeveer 2 miljoen inwoners, waarvan 70% in de hoofdstad Doha woont. De grote expat gemeenschap vormt er een groot deel van de bevolking. Qatar beschikt over prachtige, witte stranden en adembenemende landschappen. De Arabische cultuur en religieuze tradities zijn nog steeds prominent aanwezig in het dagelijks leven. Dit zorgt voor een erg interessant contrast voor de meeste expats. Daarnaast is Qatar is het rijkste land ter wereld. De petroleum sector zorgt namelijk voor 85% van de export inkomsten. Er wordt veel Engels gesproken zodat alle verschillende nationaliteiten die aanwezig zijn in Qatar met elkaar kunnen communiceren.
Neem contact met ons op

Met uw bedrijf verhuizen naar Qatar

Gaat u om zakelijke redenen verhuizen naar Qatar? Wij zorgen ervoor dat u en uw werknemers zorgeloos emigreren. Wij informeren uw werknemers zo volledig en duidelijk mogelijk over de grote stap die ze gaan zetten. We zorgen ervoor dat ze zo snel en comfortabel mogelijk aan de slag kunnen in de nieuwe werkomgeving. Daarnaast assisteren wij u bij het vinden van huisvestiging, een school voor de kinderen en het afsluiten van verzekeringen. Wij helpen u hierbij in de voorbereidende fase en bespreken verdere details over uw verhuizing. Als internationaal verhuisbedrijf helpen wij u graag bij de voorbereiding op uw nieuwe leven in Qatar! 
Vraag een offerte aan

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81