Verhuizen naar Nederland | Atlas International Movers

verhuizen naar Nederland

<
>

Verhuizen naar Nederland

Verhuizen naar Nederland met Atlas International Movers

 

U heeft gewerkt en gewoond in het buitenland, en u wilt weer terug verhuizen naar Nederland. Dit is een omvangrijke gebeurtenis. Atlas International Movers is er voor u om deze reis vlekkeloos te laten verlopen, van deur tot deur. Atlas International Movers doet wekelijks bestemmingen over de hele wereld aan om inboedels te verpakken, in te laden en weer af te leveren. Heeft u vragen over verhuizen naar Nederland met Atlas International Movers? Onze specialisten staan u graag te woord!

Dankzij onze jarenlange ervaring en goede samenwerking met onze lokale partners, is verhuizen naar Nederland een zorgeloos proces. Of u nu verblijft in Amerika, Australië of Frankrijk; wij nemen voor u de touwtjes in handen. Wij zijn uw persoonlijke begeleiding gedurende de verhuizing terug naar Nederland.

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Fijn samengewerkt en alles verliep heel snel en de verhuizers waren netjes!”

Terug verhuizen naar Nederland, hoe gaat het in zijn werk?

Uw inboedel vanuit het buitenland verhuizen naar Nederland is een omvangrijke gebeurtenis. Dan wilt u volledig kunnen vertrouwen op een ervaren partner die uw verhuizing perfect voor u organiseert. Atlas International Movers is zo'n partner. Tijdens een inventarisatie aan huis nemen we het gehele verhuisproces met u door, hierna ontvangt u een passente offerte voor de verhuizing naar Nederland. Na akkoord vanuit uw kant, kan de verhuizing naar Nederland in gang gezet worden. Atlas International Movers is vanaf hier verantwoordelijk voor het verhuizen naar Nederland en coördineert het gehele traject van deur tot deur. 
Gratis uw offerte op maat
 

Uw persoonlijke verhuiscoördinator bij Atlas International Movers

U krijgt een persoonlijke verhuiscoördinator die tevens uw aanspreekpunt is voor al uw vragen. Deze persoon is volledig op de hoogte van de gemaakte afspraken, weet welke service u verwacht en zorgt ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt, zodat u tijdens het gehele proces precies weet wat er gaat gebeuren. U heeft dus continu contact met Atlas International Movers. Wij zorgen voor de rest van de communicatie met lokale partners. U kunt dezelfde service van ons verwachten in het buitenland als in Nederland. Gaat u binnenkort verhuizen naar Nederland en wilt u meer weten? 
Neem contact met ons op
 

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81