Verhuizen naar Midden-Oosten | Atlas International Movers

verhuizen naar Midden-Oosten

<
>

Verhuizen naar Midden-Oosten

Naar het Midden-Oosten verhuizen met Atlas International Movers

 

Gaat u binnenkort verhuizen naar het Midden-Oosten? Op regelmatige basis verzorgt Atlas International Movers verhuizingen naar het Midden-Oosten, zoals naar de populaire expat bestemming Dubai. Dubai is een topbestemming vanwege de ligging, het voordelige belastingsysteem en uiteraard de stabiele economie. In tegenstelling tot omliggende landen is Dubai erg modern en Westers georiënteerd, de zorg is prima geregeld en ook op culinair gebied heeft Dubai veel te bieden. Ook andere bestemmigen als Abu Dhabi, Qatar en Saoedi Arabië zijn populaire locaties voor expats.

Mede dankzij de jarenlange ervaring en internationale verhuiskeurmerken van Atlas International Movers zijn wij de ideale partij om uw verhuizing naar het Midden-Oosten te organiseren. Tijdens een voorbereidend gesprek met een van onze verhuisadviseurs vertellen wij u wat er bij een dergelijke verhuizing komt kijken, zodat uw verhuizing per zee of door de lucht soepel verloopt. Bepaalde religieuze artikelen mag u bijvoorbeeld in sommige landen in het Midden-Oosten niet invoeren. Tevens heeft u bij het verhuizen naar het Midden-Oosten bepaalde douanedocumenten nodig voor de inklaring van uw inboedel ter plaatse. Onze verhuisadviseur vertelt u hier alles over.

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

Geweldige service, zwaar onder de indruk!”

Vanuit het Midden-Oosten naar Nederland verhuizen

Heeft u een aantal jaar gewerkt in bijvoorbeeld Qatar, maar wilt u weer terug naar Nederland emigreren? Ook dan bent u bij Atlas International Movers aan het juiste adres. Wij nemen de afhandeling bij de douane in het land waar vandaan u vertrekt voor onze rekening, maar uiteraard ook de inklaring van uw inboedel in Nederland. Zo kunt u weer snel wennen aan het Hollandse leven! Uw persoonlijke verhuiscoördinator bij Atlas International Movers helpt u graag met de benodigde documenten voor uw verhuizing en beantwoordt al uw vragen. 
Neem contact met ons op

Vraag een offerte aan voor uw verhuizing naar Midden-Oosten

Of u een zakelijke verhuizing naar het Midden-Oosten aan het voorbereiden bent, of als particulier wilt verhuizen naar het Midden-Oosten, er komen altijd een hoop formaliteiten bij een verhuizing kijken. Atlas International Movers is gespecialiseerd in dit soort zaken en geven u graag advies. Ook onze professionele lokale partners kunnen u vele zorgen uit handen nemen, indien u bijvoorbeeld op zoek bent naar een goede school of een prettige kantoorruimte. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing naar het Midden-Oosten. 
Offerte op maat
 

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81