Verhuizen naar Maleisië | Atlas International Movers

<
>

Verhuizen naar Maleisië 

Naar Maleisië verhuizen met Atlas International Movers 

 

Ben u van plan om te verhuizen naar Maleisië? Atlas International Movers helpt u met de voorbereiding van uw verhuizing naar Maleisië en regelt dit tot in de puntjes. Dankzij onze professionele begeleiding zult u niet voor verassingen komen te staan tijdens het verhuizen naar Maleisië. Tijdens een bezoek bij u thuis nemen we samen de zaken door die van toepassing zijn bij het verhuizen naar Maleisië. We bespreken uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Op basis van dat gesprek maken wij graag een offerte op maat voor u. 

Kuala Lumpur is niet alleen de hoofdstad maar ook het politiek en economisch centrum van Maleisië. Er is een ruim aanbod van verschillende werkgelegenheden. Daarnaast is Kuala Lumpur een snel groeiende, multiculturele stad. De ontwikkelde infrastructuur zorgt voor een prettige werkervaring in Kuala Lumpur en veel multinationals kiezen er daarom ook voor om hun hoofdkantoren daar te vestigen. Naast de economische en politieke stabiliteit is Maleisië één van de dunst bevolkte landen in Azië, wat prachtige jungles, tropische eilanden en fantastische stranden als resultaat geeft. 

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

Offerte op maat

 

 

“Ondanks dat het een lastige verhuizing was (taalprobleem in het buitenland) heeft Atlas International Movers goede service verleend, met name de verhuizers. Complimenten!”

Zorgeloos naar Maleisië verhuizen

Atlas International Movers helpt u graag bij het proces van verhuizen naar Maleisië. Wij zorgen er voor dat u geïnformeerd bent over de benodigde papieren, het inpakken van uw inboedel en het vervoeren van uw inboedel naar de plaatst van bestemming. Wel is het belangrijk dat u zelf aanwezig bent bij het inklaren van uw goederen. Tip: maak gebruik van onze checklist verhuizen voor een goed overzicht van uw verhuizing naar Maleisië, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Als alle documentatie is geregeld kunt u snel en zorgeloos genieten van uw nieuwe leefomgeving in Maleisië. Onze verhuisadviseur verteld u hier alles over. 
Vraag een offerte aan

Werken aan de andere kant van de wereld

Er is grote vraag naar westers talent in landen als China, Japan, Singapore en India. Maleisië is een ander populair land dat ver weg, maar tegelijkertijd goed ontwikkeld is. Dit maakt de overgang naar de andere kant van de wereld niet zo groot. Wij van Atlas International Movers nemen graag uw zorgen uit handen door u te helpen met het vinden van onder andere een nieuwe woning, een school voor uw kinderen en het afsluiten van verzekeringen. U zal zich snel thuis voelen. Vraag geheel vrijblijvend onze offerte aan voor meer informatie. 
Bekijk de checklist verhuizen

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81