Verhuizen naar Hong Kong | Atlas International Movers

<
>

Verhuizen naar Hong Kong

Naar Hong Kong verhuizen met Atlas International Movers 

 

Gaat u binnenkort verhuizen naar Hong Kong en bent u opzoek naar een verhuisbedrijf? Atlas International Movers helpt u bij uw verhuizing naar deze bruisende wereldstad. Wij begrijpen dat verhuizen naar de andere kant van de wereld een spannende ervaring kan zijn. Wij bieden de begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is bij deze ingrijpende verandering. Wij bieden een service met hoge kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit zodat uw verhuizing naar Hong Kong vlekkeloos verloopt. Met Atlas International Movers bent u verzekerd van een verhuizing zonder zorgen.

Hong Kong ligt op een behoorlijke afstand van Nederland. Om die reden wilt u er zeker van zijn dat u inboedel veilig en professioneel verpakt wordt. Wij zorgen ervoor dat uw spullen gemakkelijk, veilig en snel op uw gewenste bestemming arriveren. Naast de daadwerkelijke verhuizing assisteren wij u op het gebied van het benodigde papierwerk. Denk hierbij aan het aanschaffen van onder andere een visum. Graag bespreken wij uw wensen tijdens een voorbereidend gesprek om uw verhuizing naar Hong Kong tot in de details te plannen. 

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

Offerte op maat

 

 

“Ik raad iedereen aan om zaken te doen met Atlas International Movers!”

Verhuizen naar bruisend Hong Kong

De bevolking van Hong Kong heeft zich altijd op de buitenwereld georiënteerd. Als gevolg hiervan wordt er, naast Chinees, veel Engels gesproken. Het is tegenwoordig de voorkeurstaal van de overheid, de zakenwereld en de toeristische sector. Expats zullen daarom geen problemen ervaren op gebied van communicatie. Het leven in Hong Kong zorgt ervoor dat u eindeloze mogelijkheden heeft. Hong Kong heeft een geweldige infrastructuur, een bruisend nachtleven en talloze entertainment en winkel mogelijkheden. Zowel de Aziatische als de Westerse cultuur zijn erg aanwezig in deze stad. Er is een perfecte balans gecreëerd tussen de traditionele, Chinese cultuur en een moderne, Westerse levensstijl. Ondanks dat Hong Kong bekend staat om zijn vele wolkenkrabbers, zijn er ook veel parken te vinden. Die onaangeraakte gebieden zorgen ervoor dat u prachtige wandelingen kunt maken en indrukwekkende uitzichten kan bewonderen. De inwoners van Hong Kong vinden het namelijk erg belangrijk om bezig te zijn met buitenactiviteiten. Denk hierbij aan wandelen, rotsklimmen en watersporten.  
Neem contact met ons op                                                                                                                                            

Werken als expat in Hong Kong

Gaat u om zakelijke redenen verhuizen naar Hong Kong? Dan is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de formaliteiten die u bij een verhuizing naar Hong Kong tegenkomt. U moet bijvoorbeeld een werkvisum aanvragen al voordat u in China aankomt. Wij helpen u bij het selecteren van het juiste visum en andere praktische zaken waar u rekening mee moet houden. Wij helpen u ook met het vinden van onder andere comfortabele huisvestiging, een goede school voor uw kinderen en het afsluiten van verzekeringen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor meer praktische informatie over uw verhuizing naar Hong Kong. 
Bekijk de checklist verhuizen

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81