Verhuizen naar Parijs | Atlas International Movers

verhuizen naar Frankrijk

<
>

Verhuizen naar Parijs

Verhuis naar Parijs met Atlas International Movers

 

Verhuist u binnenkort naar Parijs? Atlas International Movers helpt u graag bij uw verhuizing naar de stad van de liefde. De idyllische Franse hoofdstad vol cultuur en romantiek is populair bij expats. En dat merken we bij Atlas International Movers, want verhuizingen naar Parijs zijn bij ons een wekelijkse aangelegenheid, waardoor er veel keuze is in aankomst- of vertrekdata. Wij denken met u mee om uw verhuizing naar Parijs zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u snel went aan uw nieuwe woonomgeving.

Viva la Paris

Parijs ligt midden op het kruispunt van diverse handelsroutes. De perfecte verbindingen tussen de 20 verschillende districten van de stad maakt het goed mogelijk om woon- en werkverkeer te combineren. Daarnaast is Parijs dankzij haar prachtige cultuur en fantastische infrastructuur een internationale hotspot. Jaarlijks bezoeken meer dan 15 miljoen buitenlandse toeristen de stad en daarmee is het één van de meest bezochte plekken ter wereld. Verhuizen naar Parijs is dus niet alleen interessant om met de typische Parijzenaren in contact te komen, maar ook met een gevarieerd en groot internationaal publiek.

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Het team van Atlas International Movers was leuk en professioneel

Zakelijk verhuizen met een verhuisbedrijf

Parijs ligt in Frankrijk en is daarmee onderdeel van de EU. Daarom hoeft u geen cruciale zaken rondom uw verhuizing naar Parijs te regelen om deze in gang te zetten. Door de relatief korte afstand kan uw verhuizing eenvoudig via wegtransport geregeld worden. U rekent bij Atlas International Movers altijd op betrokken en professionele verhuizers die u zorgeloos helpen verhuizen naar Parijs. Wij maken uw verhuizing eventueel nóg aantrekkelijker door gecombineerd transport aan te bieden. Daarmee verzorgen we tegelijkertijd meerdere verhuizingen naar Parijs waardoor de transportkosten laag blijven. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvend een offerte aan. Vraag gratis een offerte aan

Checklist voor het verhuizen naar Parijs

Parijs is niet alleen populair onder expats, maar ook bij bedrijven. In de stad zijn veel bekende bedrijven gevestigd, waardoor er een hoog aantal banen beschikbaar zijn. Mensen met internationale ervaring én een goede beheersing van de Franse taal zullen snel een baan vinden. En een werkvergunning is niet nodig, aangezien Frankrijk een EU-land is. Dat is al een zorg minder, maar er zijn natuurlijk genoeg andere zaken die geregeld moeten worden. Onze checklist verhuizen biedt houvast voor alles wat u moet regelen rondom de verhuizing. Een aantal punten dient u ruim van te voren te regelen, andere komen vlak voor de verhuizing pas aan de orde. Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Atlas International Movers staat voor u klaar om uw verhuizing zo soepel mogelijk te regelen. 
Bekijk de volledige checklist

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81