Verhuizen naar Londen| Atlas International Movers

verhuizen naar Engeland

<
>

Verhuizen naar Londen

Atlas International Movers is gespecialiseerd in het verhuizen naar Londen 

 

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen naar Londen en zoekt u een verhuisbedrijf? Atlas International Movers is gespecialiseerd in verhuizingen naar het buitenland en is zodoende de beste partij om uw verhuizing naar Londen mee te regelen. Londen is de hoofdstad van zowel Engeland als het Verenigd Koninkrijk en is bovendien met ongeveer 7.5 miljoen inwoners de grootste stad van het Verenigd Koninkrijk. De stad Londen kent een lange en veelbewogen geschiedenis waardoor het veel prachtige monumenten en bezienswaardigheden heeft. De afstand tussen Nederland naar Londen is niet groot en mede daarom is Londen een interessante stad om naartoe te verhuizen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing naar Londen.

Met onze jarenlange ervaring weten onze verhuizers exact hoe zij uw inboedel veilig van deur tot deur krijgen. Onze goed opgeleide en betrokken verhuizers hebben veel ervaring in het verhuizen naar Londen. Maar voordat u naar Londen vertrekt komt onze verhuisadviseur eerst nog bij u thuis langs om de verhuizing te bespreken en uw wensen en behoeften door te nemen. Uw verhuizing kan natuurlijk een hele grote stap voor u zijn en daarom willen wij er gedurende het gehele proces voor u zijn. Met onze verhuiscoördinator heeft u altijd een aanspreekpunt waar u al uw vragen aan kunt stellen! De coördinator is bovendien volledig op de hoogte van alle afspraken zodat hij of zij deze zorgen bij u uit handen kan nemen. Met Atlas International Movers verhuist u dus altijd stressvrij naar Londen. 

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Heel erg tevreden, de verhuizers hadden alles goed onder controle en deden alles met een glimlach”

Aan het werk in Engeland

Atlas International Movers verzorgt regelmatig verhuizingen op zakelijk gebied, waaronder naar Londen. Veel van onze klanten zijn werkzaam in de consultancy, advocatuur en financiële sector en zijn dan ook gevestigd in de omgeving van Londen, hét zakelijk centrum van Engeland. Atlas International Movers neemt voor dit soort bedrijven regelmatig de verantwoordelijkheid voor de relocatie van buitenlandse werknemers (expats) voor haar rekening. Daardoor krijgen deze werknemers wat zij verdienen: een verhuizing zonder stress. Wanneer u van plan bent om een aantal jaar in Londen te gaan werken en vervolgens weer terug te keren naar Nederland, dan kan de veilige opslagruimte van Atlas International Movers een oplossing zijn. In onze opslagruimtes zijn uw eigendommen altijd in goede handen. 
Lees meer over onze opslagruimte

Zorgeloos verhuizen

Dankzij onze wekelijke routes naar Londen profiteert u van zeer voordelige prijzen. Onze verhuizingen worden namelijk vaak gecombineerd, waardoor wij scherpe tarieven kunnen aanbieden. Bent u nog op zoek naar een geschikte woonruimte in Londen? We begrijpen goed dat het niet eenvoudig is om meteen een woonruimte te vinden en daarom kunt u dit ook onderbrengen bij Atlas International Movers. Wij brengen u namelijk graag met verschillende partners in contact die u van dienst zijn bij het vinden van een woning in Londen. Op deze manier verloopt uw verhuizing van begin tot eind probleemloos! 
Vraag gratis een offerte aan

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81