Verhuizen naar Engeland | Atlas International Movers

verhuizen naar Engeland

<
>

Verhuizen naar Engeland

Naar Engeland verhuizen met Atlas International Movers

 

Gaat u binnenkort verhuizen naar Engeland (of Londen) en zoekt u een verhuisbedrijf? Atlas International Movers is gespecialiseerd in verhuizingen naar Engeland en is daarmee de perfecte partij om uw verhuizing naar Engeland tot in de puntjes te regelen. Engeland is het grootste land van het Verenigd Koninkrijk, met ruim 50 miljoen inwoners, een lange geschiedenis en het land van voetbal en de Britse pond. Denkt u aan een verhuizing naar Engeland? De historische wereldstad Londen, de korte afstand vanaf Nederland en de gevarieerde landschappen maken van Engeland een geweldige bestemming om te wonen en te werken. Vraag geheel vrijblijvend onze verhuizen naar Engeland offerte aan. 

Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij uw spullen veilig van deur tot deur krijgen. Goed opgeleide en betrokken verhuizers garanderen u een verhuizing zonder zorgen! Voorafgaand aan uw verhuizing naar Engeland, komt onze verhuisadviseur bij u langs om de verhuizing met u door te spreken en te vragen naar uw wensen en verwachtingen. Of u nu wilt verhuizen naar Londen, Manchester of het platte land, met Atlas International Movers komen uw spullen veilig op bestemming.

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Heel erg tevreden, de verhuizers hadden alles goed onder controle en deden alles met een glimlach”

Aan het werk in Engeland

Op zakelijk gebied verzorgt Atlas International Movers op regelmatige basis verhuizingen naar Engeland. Veel van onze zakelijke klanten zijn werkzaam in de financiële sector en zijn gevestigd in de omgeving van Londen. Voor deze bedrijven neemt Atlas International Movers de relocatie van buitenlandse werknemers voor zijn rekening. Doordat wij op regemaltige basis verhuizingen aanbieden naar diverse locaties in Engeland, zowel in Londen als daarbuiten, is uw verhuizing snel geregeld. Voor een paar jaar verhuizen naar Engeland voor uw werk? Wanneer u zelf een korte tijd als expat in Engeland verblijft, biedt de veilige opslagruimte van Atlas International Movers uitkomst. Uw eigendommen zijn bij ons altijd in goed handen.
Lees meer over onze opslagruimte

Voordelig verhuizen naar Engeland

Doordat wij frequent verhuizen naar Engeland kunt u bij Atlas International Movers profiteren van onze combinatietransporten. Deze voordelige manier van verhuizen naar Engeland met combinatietransport houd in dat onze vrachtwagens wekelijks zowel naar Engeland als terug naar Nederland gevuld zijn, waardoor de kosten voor u laag blijven. Gaat u verhuizen naar Engeland, maar bent u nog op zoek naar een geschikte woonruimte? Ook dat kunt u aan Atlas International Movers overlaten. Wij brengen u graag in contact met onze lokale partners die u graag van dienst zijn bij het vinden van een prachtig appartement in Londen of een sfeervolle bungalow op het Engelse platteland. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe leefomgeving in het veelzijdige Engeland. Vraag gratis onze verhuizen naar Engeland offerte aan en wij bieden u een passend voorstel.
Vraag gratis een offerte aan

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81