Verhuizen naar Dubai | Atlas International Movers

<
>

Verhuizen naar Dubai

Naar Dubai verhuizen met Atlas International Movers

 

Zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing naar Dubai? Atlas International Movers neemt uw gehele verhuizing uit handen. Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn we het aangewezen internationale verhuisbedrijf dit voor uw tot in de puntjes te regelen. Voorafgaand aan uw verhuizing naar Dubai komt onze verhuisadviseur bij u langs om uw wensen en de verhuizing met u door te spreken. Naar aanleiding van deze inventarisatie aan huis maken wij een offerte op maat voor u.

Dubai is een prachtige stad en een populaire expat bestemming. Dit komt door de goede ligging, het voordelige belastingsysteem en uiteraard de stabiele economie. In tegenstelling tot omliggende landen is Dubai erg modern en Westers georiënteerd, de zorg is prima geregeld en ook op culinair gebied heeft Dubai veel te bieden. De officiële taal van Dubai is Arabisch, al zult u daar in het bedrijfsleven weinig van merken. De voertaal in de meeste bedrijven is Engels, al kan het u helpen om een beetje Arabisch te spreken, dit doet het namelijk goed bij de lokale bevolking.

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Heel erg tevreden, de verhuizers hadden alles goed onder controle en deden alles met een glimlach”

Verhuizen naar Dubai

Verhuizen naar Dubai brengt een aantal douaneformaliteiten en culturele aangelegenheden met zich mee. Ook heeft u een aantal documenten nodig. Atlas International Movers is aangesloten bij diverse overkoepelende organisaties voor internationale verhuisbedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring met verhuizingen naar Dubai en onze samenwerking met de lokale partners in Dubai zijn wij goed geïnformeerd over de douaneformaliteiten. Zo moet u een visum, een paspoort en een Engelse paklijst van uw inboedel meenemen. Als alle documentatie is geregeld, kunt u uitgaan van een snelle verhuizing. Uw inboedel is binnen een paar dagen door onze partner ingeklaard en afgeleverd. Het is wel belangrijk dat u zelf aanwezig bent bij het inklaren van uw goederen. Bij Atlas International Movers snappen we dat uw verhuizing naar Dubai een spannende aangelegenheid kan zijn. Graag nemen wij een aantal zorgen bij u weg, en informeren wij u uitgebreid over het proces van het verhuizen naar Dubai.  

 

Vraag een offerte aan voor uw verhuizing naar het Midden-Oosten

Of u een zakelijke verhuizing naar het Midden-Oosten aan het voorbereiden bent, of als particulier wilt verhuizen naar het Midden-Oosten, er komen altijd een hoop formaliteiten bij een verhuizing kijken. Atlas International Movers is gespecialiseerd in dit soort zaken en geven u graag advies. Ook onze professionele lokale partners kunnen u vele zorgen uit handen nemen, indien u bijvoorbeeld op zoek bent naar een goede school of een prettige kantoorruimte. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing naar het Midden-Oosten. 

 

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81