Verhuizen naar China | Atlas International Movers

<
>

Verhuizing naar China

Naar China verhuizen met Atlas International Movers

 

Verhuizen naar het verre Oosten: het wordt steeds populairder. China is het land van de Chinese Muur die ruim 6000 kilometer lang is. Het is bovendien het een na grootste land van de wereld met ook nog een de meeste inwoners ter wereld! China is een veilig en gastvrij land met vriendelijke en behulpzame inwoners. U kunt er volop genieten van cultuur en heerlijk eten. Redenen genoeg om naar China te verhuizen!

Atlas International Movers is uw betrouwbare partner om deze verhuizing tot in de puntjes te regelen. Zo heeft u meer tijd om uw Chinees bij te spijkeren en te genieten van de spannende tijd die komen gaat. Verhuizen uw werknemers naar China om als expat aan de slag te gaan in bijvoorbeeld Shanghai? Ook dan bieden de diensten van Atlas International Movers uitkomst.

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“De verhuizers waren ongelooflijk vriendelijk, praktisch, rustig, handig en behulpzaam”

Onbezorgd naar China verhuizen

Dankzij onze jarenlange ervaring met verhuizingen naar China, aansluiting bij diverse overkoepelende organisaties voor internationale verhuisbedrijven en onze samenwerking met de lokale partners in China, zijn wij atlijd goed geïnformeerd wat betreft douaneformaliteiten. Het is noodzakelijk om een visum, paspoort en een Engelse paklijst van uw inboedel mee te nemen. Nadat alle noodzakelijke documenten in handen zijn, kunt u uitgaan van een snelle verhuizing. Hier vertelt uw persoonlijke verhuiscoördinator bij Atlas International Movers u alles over. Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Wonen en werken in China

China is een aantrekkelijke bestemming om te werken. De bloeiende Chinese economie is een van de grootste ter wereld. Westerse talenten zijn zeer gewild voor posities die niet door Chinese staatsburgers vervuld kunnen worden. Om aan de slag te kunnen in China heeft u wel een werkvisum nodig (Z-visum), die van tevoren in Nederland aangevraagd moet worden. Zoekt u ook een goede school voor uw kinderen, of bent u nog op zoek naar woonruimte in een van de grote steden? Onze betrouwbare partners in China helpen u graag met dergelijke zaken, zodat uw verhuizing naar China eenvoudig geregeld is. 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81