Verhuizen naar Canada | Atlas International Movers

<
>

Verhuizen naar Canada

Verhuizen naar Canada met Atlas International Movers

Bent u van plan om binnenkort naar Canada te verhuizen? Wij snappen dat een verhuizing naar een ander land erg spannend kan zijn. Atlas International Movers is een betrouwbaar verhuisbedrijf en wij assisteren u graag bij uw verhuizing. Wij nemen uw zorgen uit handen, zodat u probleemloos aan uw nieuwe avontuur in Canada kunt beginnen. Wij denken graag met u mee en hechten veel waarde aan duidelijke, transparante communicatie. Het is belangrijk dat u ruim van te voren op de hoogte bent van alle aspecten die komen kijken bij een verhuizing naar Canada.  In de voorbereidende fase zullen wij u al helpen en samen de verhuizing tot in de details plannen. Wij zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet.

Canada heeft ontzettend veel te bieden op gebied van mooie steden en prachtige natuur. U geniet hier van mooie stranden, indrukwekkende berglandschappen in de Rocky Mountains en prachtige meren. Daarnaast zitten liefhebbers van wintersport in Canada ook helemaal op de juiste plek. In grotere steden als Toronto, Vancouver en Montreal is er altijd iets te doen. Dit zijn de bruisende, multiculturele metropolen die daarnaast ook veel werkgelegenheden bieden. De Canadese economie laat een bovengemiddelde groei zien en kent een zeer laag inkomstenbelasting systeem. Canada is daarmee één van de meest welvarende landen ter wereld. Canadezen zijn vriendelijke, gastvrije mensen die graag wat voor een ander over hebben. Daarnaast is de werkcultuur in Canada erg vergelijkbaar met die van Nederland.

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Fijne ondersteuning vanuit de backoffice, zeer vriendelijk en klantgericht. Ook de snelheid van de verhuizing zelf was goed. In notime waren onze spullen ingeladen en gelost.”

Wonen en werken in Canada

Met verhuizen naar Canada komen wat extra formaliteiten kijken. Wanneer u bijvoorbeeld langer dan 6 maanden in Canada verblijft, is het noodzakelijk om een permanente verblijfsvergunning aan te vragen. Wij helpen u bij het controleren en bepalen voor welke verblijfsvergunning u in aanmerking komt. Ook krijgt u te maken met bepaalde import regulaties. Niet alles mag geïmporteerd worden vanuit Nederland. Voor meer praktische informatie kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen vervolgens graag bij u langs om u te informeren over uw verhuizing naar Canada. U kunt tijdens dat gesprek met de adviseur uw persoonlijke wensen en voorkeuren bespreken. 
Neem contact met ons op

Zakelijk verhuizen naar Canada

Gaat u om zakelijke redenen verhuizen? Bent u bijvoorbeeld van plan om met uw bedrijf te verhuizen naar het buitenland? Atlas International Movers heeft jarenlange ervaring met het verhuizen van werknemers naar het buitenland. Wij zorgen ervoor dat ze zo snel en comfortabel mogelijk aan de slag kunnen in hun nieuwe werkomgeving. Wij zullen uw werknemers zo volledig en duidelijk mogelijk informeren over de grote stap die ze gaan zetten. Ook zorgen wij ervoor dat uw werknemers op de hoogte zijn van de juiste douaneformaliteiten. Als internationaal verhuisbedrijf helpen wij u graag bij de voorbereiding op uw nieuwe leven in Canada! 
Gratis uw offerte op maat

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81