Verhuizen naar Bonaire | Atlas International Movers

verhuizen naar bonaire

<
>

Verhuizen naar Bonaire

Naar Bonaire verhuizen met Atlas International Movers

 

Denkt u er aan om te gaan verhuizen naar Bonaire? U bent niet de enige die naar dit prachtige eiland vertrekt, Bonaire is een populaire bestemming geworden bij Atlas International Movers! Samen met de eilanden Sint Eustatius en Saba behoort Bonaire tot Caribisch Nederland in de Caribische zee. Bonaire is een speciale gemeente binnen Nederland, waar de voertaal Papiaments en Nederlands is.

De overheid, het toerisme, de dienstverlening en de zoutindustrie zijn voorbeelden van belangrijke werkgevers op Bonaire. Het is fijn om te weten dat u als Europese Nederlander geen werkvergunning nodig heeft, en zo aan de slag kunt op dit tropische eiland. Ondanks dat Bonaire een Nederlandse gemeente is, heeft u wel een verblijfsvergunning nodig om u er te kunnen vestigen. U moet hiervoor kunnen aantonen dat u kunt voorzien in uw dagelijkse onderhoud. Voor u gaat verhuizen naar Bonaire, ontvangt u een uitgebreid advies van Atlas International Movers over de benodigde documenten voor een zorgelose verhuizing naar Bonaire.

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“We zijn erg tevreden met het eindresultaat van de verhuizing en ik wil de mensen van het kantoor en de verhuizers van Atlas International Movers namens mijn gezin bedanken voor de goede service”

 

Zorgeloos verhuizen naar Bonaire met Atlas International Movers

Atlas International Movers is de ideale partner voor uw emigratie naar Bonaire. Dankzij de Nederlandse verbinding is verhuizen naar Bonaire met Atlas International Movers niet moeilijker dan verhuizen van Amsterdam naar Utrecht. Wij verpakken uw inboedel het liefst bij u aan huis en laden uw inboedel en uw auto in een zeecontainer.
Vanaf Rotterdam begint vervolgens de reis van 16 dagen naar de haven van Kralendijk, de hoofdstad van Bonaire. Ook op het eiland stellen wij hoge eisen aan de kwaliteitsnormen. U kunt er zeker van zijn dat u uw inboedel keurig bezorgt krijgt in de nieuwe woning.
Woont u momenteel op Bonaire, maar wilt u terug naar Nederland verhuizen? Ook dan is Atlas International Movers vanwege haar jarenlange ervaring en goed contact met professionele partners de perfecte partij om uw verhuizing te regelen. Veel tevreden klanten gingen u voor!
Aanbevelingen

Benodigde documenten voor uw verhuizing naar Bonaire

Om geen invoerrechten en accijnzen te hoeven betalen bij de invoering van uw inboedel, heeft u een aantal documenten nodig. Deze documenten zullen u vrijstelling geven op uw gebruikte huisraad en uw auto. Atlas International Movers helpt u van A tot Z met verhuizen naar Bonaire; u krijgt bijvoorbeeld een eigen verhuiscoördinator. Uw verhuiscoördinator bij Atlas International Movers informeert u uitgebreid over deze documenten tijdens een voorbereidend gesprek.

  • Uitschrijvingsbewijs uit de Gemeente Nederland
  • Inschrijvingsbewijs Bonaire (uittreksel uit bevolkingsregister Bonaire en ook een stempel in het paspoort)
  • Inboedellijst (Atlas International Movers)
  • Lijst of rekeningen met nieuw aangeschafte goederen
  • Auto en motorpapieren / kentekenbewijzen / verzekeringsbewijs en afgestempelde RDW documenten
  • Kopie paspoort
    Bekijk de checklist verhuizen
     

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81