Verhuizen naar België | Atlas International Movers

verhuizen-naar-belgie

<
>

Verhuizen naar België

Verhuizen naar België met Atlas International Movers

 

Gaat u binnenkort naar België verhuizen? Dit kan een spannende ervaring zijn. Atlas International Movers helpt u graag. Dankzij onze ervaring kunt u erop vertrouwen dat uw verhuizing perfect en zorgeloos verloopt. Om uw internationale verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen denken wij met uw mee zodat u zich kan richten op uw nieuwe omgeving. Vervolgens zullen de specialisten uw spullen efficiënt en veilig bezorgen op uw nieuwe adres. 

 

 

Bij Atlas International Movers regelt uw eigen verhuiscoördinator zoveel mogelijk formaliteiten. Deze denkt met u mee en neemt verantwoordelijkheid.  Wij zijn bekend met de praktische zaken waarmee u te maken krijgt tijdens uw verhuizing naar België, zoals verzekeringen. Wij zorgen ervoor dat we u zoveel mogelijk helpen tijdens uw verhuizing. Ook zijn er diverse aandachtspunten waar u zelf goed op moet letten. Hier wijzen wij u tijdig op en we helpen u waar nodig, bijvoorbeeld met ingewikkelde documenten en aanvragen. Benieuwd wat u allemaal nog moet regelen voor vertrek? Bekijk dan onze checklist voor verhuizen. Deze zorgt ervoor dat u altijd goed voorbereid aan uw verhuizing naar België begint.  

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Fijn samengewerkt en alles verliep heel snel en de verhuizers waren netjes!”

Wonen en werken in België  

België is een aantrekkelijk land om in te wonen en werken. Belgen staan open voor een andere culturen en zijn erg sociaal. De eet- en drinkcultuur is erg belangrijk voor de Belgen; het zijn echte Bourgondiërs! In bijna ieder dorp is een traditionele frietkot te vinden. Sinds 2008 is zelfs het enigste frietmuseum ter wereld in België gevestigd. Daarnaast zijn Belgen bierliefhebbers. Veel speciaal bieren worden in België gebrouwen. Het verbaast je waarschijnlijk dan ook niet dat in Brugge een biermuseum gevestigd is. Het internationale karakter van België is het een aantrekkelijke locatie geworden voor internationale bedrijven. Expats ervaren een prettige communicatie op zakelijk gebied.
Gratis uw offerte op maat

 

Emigreren naar België 

Verhuist u wegens privéredenen naar België? Of verhuist u om zakelijke redenen? In welke situatie u zich ook bevindt, Atlas International Movers helpt u zorgeloos verhuizen naar België. Voordat u daadwerkelijk gaat verhuizen bespreken wij met u de voorbereidingen zodat de verhuizing zo soepel mogelijk zal verlopen. Ook bieden wij een helpende hand bij praktische zaken, zoals verzekeringen afsluiten. Bent u benieuwd waarbij wij hulp kunnen verlenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken wij graag uw wensen en bieden wij advies op maat voor uw verhuizing naar België. 
Neem contact met ons op

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81