Verhuizen naar Azië | Atlas International Movers

Verhuizen naar Azië

<
>

Verhuizen naar Azië

Met Atlas International Movers verhuizen naar Azië

 

Atlas International Movers is het ideale verhuisbedrijf om u met al uw zaken met betrekking tot verhuizen naar Azië van dienst te zijn. Azië is het grootste continent ter wereld en een echt expat continent. Veel mensen die er al naartoe zijn verhuisd, vinden het zo leuk dat ze niet meer weg willen. Top bestemming Singapore is een goed voorbeeld van een stad waar expats het erg fijn hebben. Naast de goede werkgelegenheid biedt Azië een grote variëteit aan etnische groepen, culturen, landschappen, economieën en natuurlijk een grote variatie aan heerlijke keukens. Waar u ook naar toe verhuist, 

Net als in andere landen en continenten, heeft u in Azië ook te maken met vereiste documentatie, douaneformaliteiten en culturele aangelegenheden. Deze formaliteiten verschillen per land. Dankzij onze jarenlange ervaring met verhuizen naar Azië zijn wij van alle geldende processen en regelgeving op de hoogte. Wij zorgen voor een professionele, zeewaardige verpakking van uw inboedel en het laden daarvan in de zeecontainer of het vliegtuig. Dankzij onze goede contacten met betrouwbare lokale partners, brengen wij uw persoonlijke spullen moeiteloos naar uw plaats van bestemming.

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

Perfect! Super goede service, en geheel volgens overeengekomen”

 

Werken in Azië

Azië heeft een groeiende economie. Er is grote vraag naar westers talent in landen als China, Japan, Singapore en India. In de populaire verhuis bestemming China kunt u bijvoorbeeld aan de slag bij een multinational in een grote stad als Shanghai of Peking. Engels is voldoende om hier aan de slag te kunnen. India biedt ook veel mogelijkheden voor expats. Voor veel landen is een werkvisa noodzakelijk, de zogenaamde ‘employment visum’. Deze kunt u het beste op tijd aanvragen, om teleurstellingen te voorkomen. Maleisië is een ander populair land dat ver weg is en tegelijkertijd goed ontwikkeld, waardoor de overgang niet heel groot is. Verhuizen naar Azië met Atlas International Movers en wij verhuizen uw inboedel zonder zorgen, zodat u met een gerust hart aan de slag kunt aan de andere kant van de wereld.
Informatie voor expats

Verhuizen naar Azië: Atlas International Movers helpt u op weg

Niet alleen op zakelijk gebied is Azië een topbestemming. Ook om er te wonen is Azië een bijzonder continent. De mensen zijn er erg gastvrij en vriendelijk, de verschillende landen met ieder een eigen cultuur maken van Azië een bijzonder werelddeel. Thailand is populair vanwege de groeiende economie. Onroerend goed is er goedkoop en het land heeft alle westerse voorzieningen die u in Nederland gewend bent, en bovendien is het er veilig. De professionals van Atlas International Movers verzorgen uw verhuizing van deur tot deur, en geven u alle informatie die u nodig heeft om zonder zorgen aan uw nieuwe leven in Aziē te beginnen. Gedurende het verhuisproces heeft u contact met uw persoonlijke verhuiscoördinator die alle vragen over uw verhuizing kan beantwoorden.
Vraag gratis een offerte aan
 

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81