Verhuizen naar Australië | Atlas International Movers

verhuizen naar Australie

<
>

Verhuizen naar Australië

Verhuizen naar Australië met Atlas International Movers

 

Denkt u er aan om te gaan verhuizen naar Australië? Atlas International Movers helpt u graag bij uw verhuizing naar Australië en zorgt dat u zich geen zorgen hoeft te maken, maar kunt gaan genieten van uw avontuur in het land van het Great Barrier Reef, de boomerang en het Opera House in Sydney. 

Australië is een prachtig continent met mooie landschappen, veelzijdige steden en een adembenemende natuur. De ongerepte landschappen en levendige economie bieden de perfecte omstandigheden om te emigreren naar het land van de Aussies. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Het traject van een verhuizing naar Australië duurt 8 weken. Uw inboedel wordt zeewaardig verpakt door onze medewerkers, waarna het transport volgt via zee en voor kleine zendingen door de lucht. Tijdens een bezoek aan huis nemen we samen met u de zaken door die van toepassing zijn bij het verhuizen naar Australië. We zorgen voor het opstellen van een gedetailleerde inventarislijst en leggen u de specifieke regels van de inklaring van uw spullen uit, zodat u helemaal voorbereid om te verhuizen naar Australie. Door een goede voorbereiding en te kiezen voor de betrouwbare verhuizers van Atlas International Movers komt u niet voor verrassingen te staan tijdens het verhuizen naar Australië. 

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Heel erg bedankt Atlas International Movers, jullie hebben mij geweldig geholpen om mijn verhuizing terug naar Australië soepel te laten verlopen”

Emigreren naar Australië

Internationaal erkend verhuisbedrijf Atlas International Movers pakt uw inboedel op een professionele en zeewaardige manier in. Uw inboedel wordt per containerschip vervoerd en bij aankomst in Australië door onze verhuispartners opgevangen. We nemen de wettelijke eisen voor de inklaring van tevoren met u door, zodat u helemaal op de hoogte bent en u goed voorbereid gaat verhuizen naar Australië. Bij aankomst in de haven worden uw persoonlijke spullen snel naar uw nieuwe adres gebracht, afgeleverd en uitgepakt, zodat u kunt gaan genieten van een nieuw leven in Australië.
Aanbevelingen

Zakelijk verhuizen naar Australië

Gaat u uw bedrijf verhuizen naar Australië, of worden uw werknemers geplaatst in Perth, Sydney of Melbourne? Bij Atlas International Movers denken we graag met u mee om uw zakelijke verhuizing naar Australië zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Onze partners ter plaatse helpen u graag met het vinden van huisvesting, een goede school voor de kinderen of het afsluiten van verzekeringen zodat zij zich snel kunnen aanpassen aan het leven van alledag in Australië. Na een soepele verhuizing naar Australië kunt u snel genieten van uw nieuwe leven 'down under'. 
Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81