Verhuizen naar Aruba | Atlas International Movers

verhuizen naar aruba

<
>

Verhuizen naar Aruba

Naar Aruba verhuizen met Atlas International Movers

 

Bent u van plan om te verhuizen naar Aruba? Atlas International Movers verzorgt graag uw verhuizing naar dit ‘one happy island’! Aruba is prachtig gelegen in het Caribisch gebied, en is een zelfstandig land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Op Aruba geniet u het hele jaar door van een heerlijk zonnig klimaat en de mooie zandstranden. Of u nu voor werk of als particulier naar dit strandeiland vertrekt, Atlas International Movers zorgt voor een professionele verhuizing van uw inboedel naar Aruba.

Bij het verhuizen naar Aruba komt aardig wat papierwerk kijken. Om uw inboedel zonder betaling van invoerrechten in te kunnen klaren, dient u bepaalde documenten te overleggen bij onze partner en douane in Oranjestad, zoals een inventarislijst en verklaring van inschrijving van het Bevolkingsregister van Aruba. Tijdens een voorbereidingsgesprek met onze experts helpen wij u graag op weg met uw verhuizing naar Aruba zodat u zich met een gerust gevoel kunt gaan voorbereiden op uw nieuwe leven op Aruba. 

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Al onze bezittingen arriveerden op tijd op Aruba en niets ontbrak. Het was onze twaalfde verhuizing, de meeste verre, maar ook de beste. Niets was gebroken, geen schimmel of vocht.”

Verhuizen van uw medewerkers naar Aruba

Wanneer uw werknemers naar Aruba verhuizen om daar aan de slag te gaan in de levendige toeristische branche of bijvoorbeeld bij de overheid, biedt Atlas International Movers graag een helpende hand bij deze verhuizing. Nadat de verhuizing in Nederland in gang is gezet, helpen onze lokale professionele partners op Aruba u graag ter plaatse met het vinden van bijvoorbeeld passende woonruimte in bijvoorbeeld Oranjestad of San Nicolas. Uiteraard zorgt Atlas International Movers ervoor dat de inboedel veilig en zeewaardig verpakt wordt en door onze partner op het nieuwe adres op het eiland wordt afgeleverd.
Zakelijk verhuizen

Verhuizen naar Aruba als particulier

Atlas International Movers heeft jarenlange ervaring met verhuizingen naar Aruba. Een van de mogelijkheden welke wij bieden is het verschepen per groupage container. In dit geval wordt uw inboedel door onze medewerkers ingepakt en bij Atlas International Movers verzameld. Meerdere inboedels worden samen in de container geladen en verscheept, hierdoor kunnen we aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uw inboedel wordt vervolgens van Rotterdam naar de haven van Oranjestad verscheept. Ook op het eiland hanteren wij uiteraard de hoge kwaliteitsnormen die u van ons gewend bent. Zo kunt u bij aankomt op het vliegveld van Aruba direct genieten van de lange witte zandstranden en de altijd aangename temperatuur!
Bekijk de checklist verhuizen
 

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81