Verhuizen naar Afrika | Atlas International Movers

verhuizen naar Afrika

<
>

Verhuizen naar Afrika

Verhuizen naar Afrika met Atlas International Movers

 

Afrika is upcoming en u gaat verhuizen naar Afrika! Jaarlijks verzorgd Atlas International Movers steeds meer (zakelijke) verhuizingen naar Afrika. Met 54 landen is Afrika de een na grootste continent op aarde. De locatie op de evenaar maakt Afrika rijk aan cultuur, landschap en klimaat. Atlas Movers verzorgt uw verhuizing naar heel Afrika, met Zuid-Afrika als hoofdbestemming. Kaapstad, Johannesburg en Durban zijn de populairste steden in Zuid-Afrika voor internationale bedrijven, maar Atlas International Movers verzorgt ook steeds meer verhuizingen naar Afrikaanse landen als Tanzania, Kenia, Nigeria en Angola.

De douaneformaliteiten kunnen complex zijn, maar door jarenlange ervaring weet Atlas International Movers precies wat er moet gebeuren om uw verhuizing naar Afrika goed te laten verlopen. Na uw inboedel zorgvuldig verpakt te hebben laden wij het voor u in de zeecontainer, zodat uw spullen veilig de oversteek kunnen maken. Gaat u verhuizen naar Zuid-Afrika? Dan komt uw container aan in de haven van Durban of Kaapstad, waarvandaan uw inboedel verder over land vervoerd zal worden. Voorafgaand aan het verhuizen naar Afrika ontvangt u van ons uitgebreide ondersteuning met alle formaliteiten en processen.

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

“Zeer prettige samenwerking, alles verliep snel en het was goed georganiseerd

Particulier verhuizen naar Afrika

Wilt u verhuizen naar Afrika? Ook bij het zoeken van woonruimte kan Atlas International Movers u van dienst zijn. Van woestijnen in het noorden, savanne in het midden tot regenwouden en jungles in het zuiden. De keus is enorm en Atlas International Movers is de juiste partner bij deze grote stap naar een ander continent. Wij hebben als verhuisbedrijf jarenlange ervaring met particulier verhuizen naar Afrika. Uw reis vanuit Nederland naar Afrika wordt geheel voor u verzorgd. Ook in het land van uw bestemming hanteren wij hoge kwaliteitsnormen. Dankzij onze goede contacten met betrouwbare locale partners, brengen wij uw persoonlijke spullen moeiteloos naar uw plaats van bestemming.
Vraag gratis een offerte aan
 

Zorgeloos naar Afrika verhuizen met Atlas International Movers

Of u nu verhuist naar Nigera, Zuid-Afrika of Kenia; de professionals van Atlas International Movers helpen u graag bij het proces van verhuizen naar Afrika. Het inpakken van uw inboedel, het informeren over de benodigde papieren of het vervoeren van uw inboedel naar de plaats van bestemming: Atlas International Movers zorgt dat u met een goede voorbereiding u zich geen moment druk hoeft te maken over uw internationale verhuizing. Tip: maak gebruik van onze checklist verhuizen voor een goed overzicht van uw verhuizing naar Afrika. Zo weet u precies wanneer u welke zaken voor uw verhuizing moet regelen. Eventuele zorgen nemen wij graag bij u weg bij het verhuizen naar Afrika.
Bekijk de checklist verhuizen

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81