Verhuizen naar Abu Dhabi | Atlas International Movers

<
>

Verhuizen naar Abu Dhabi 

Naar Abu Dhabi verhuizen met Atlas International Movers 

 

Gaat u binnenkort verhuizen naar Abu Dhabi en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf? Atlas International Movers verzorgt op regelmatige basis verhuizingen naar Abu Dhabi. Dankzij jarenlange ervaring en kennis zijn wij het aangewezen internationale verhuisbedrijf om uw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Onze verhuisadviseur komt voorafgaand aan uw verhuizing bij u langs om uw persoonlijke wensen en voorkeuren van de verhuizing met u door te spreken. Naar aanleiding van deze inventarisatie aan huis maken wij graag een offerte op maat voor u. 

Abu Dhabi is voor veel expats een populaire bestemming om naartoe te verhuizen. Dit komt mede door het voordelige belastingsysteem, de ruime werkgelegenheid en het goede onderwijssysteem in deze stad die enorm aan het ontwikkelen is. Slechts 20% van de bevolking is geboren en getogen in het Midden-Oosten. Daarmee bestaat het grootste deel van de inwoners van Abu Dhabi uit expats die voor hun werk verhuizen naar deze stad. De hoofdtaal in Abu Dhabi is Arabisch, al zult u daar weinig van merken in het bedrijfsleven. Overal wordt Engels gesproken. Wanneer u in Abu Dhabi bent zijn er veel bezienswaardigheden te bewonderen. U kunt verschillende eilanden bezoeken die aan de 600 kilometer lange kustlijn van Abu Dhabi liggen. Deze eilandjes hebben prachtige witte zandstranden en zijn omringt met helder, turquoise water. Ook ervaar je een erg divers landschap in Abu Dhabi met onder andere indrukwekkende zandduinen. 

Vraag uw offerte aan


 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 

 • Zorgeloos verhuizen
 

 • Wereldwijde ervaring
 

 • Uw eigen verhuiscoördinator

Offerte op maat

 

 

“Vriendelijke contact, snelle en duidelijke informatie. Medewerkers proberen goed met persoonlijke wensen rekening te houden.”

Verhuizen naar Abu Dhabi

Bij Atlas International Movers snappen we dat uw verhuizing naar Abu Dhabi een spannende ervaring kan zijn. Graag nemen wij een aantal zorgen bij u weg en helpen u met al uw vragen. Verhuizen naar Abu Dhabi brengt douaneformaliteiten en het bezitten van een aantal documenten met zich mee. Dankzij onze jarenlange ervaring met verhuizingen naar Abu Dhabi en onze samenwerking met de lokale partners in Abu Dhabi zijn wij goed geïnformeerd over deze douaneformaliteiten. Zo moet u een visum, een paspoort en een Engelse paklijst van uw inboedel meenemen. Als alle documentatie is geregeld kunt u snel en zorgeloos naar Abu Dhabi verhuizen. Onze verhuisadviseur verteld u hier alles over. 
Vraag direct een offerte aan

Vraag een offerte aan voor uw verhuizing naar Abu Dhabi

Bij zowel een zakelijke als particuliere verhuizing naar Abu Dhabi komen een hoop formaliteiten kijken. Bij Atlas International Movers denken we graag met u mee om uw verhuizing naar Abu Dhabi zo goed mogelijk te laten verlopen. Onze professionele lokale partners kunnen uw zorgen uit handen nemen en helpen u graag met vinden van huisvesting, een goede school voor de kinderen of het afsluiten van verzekeringen. Benieuwd wat wij verder voor uw verhuizing naar Abu Dhabi kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81