Disclaimer | Atlas International Movers

<
>

Disclaimer

Deze website wordt beschikbaar gesteld door en is de exclusieve verantwoordelijkheid van Atlas International Movers te Bennebroekerweg 281, 1435 CJ Rijsenhout, Nederland.

Vrijwaringsclausule

Atlas International Movers heeft elke mogelijke inspanning betracht om te zorgen dat de informatie op deze website juist is. Atlas International Movers biedt echter geen garantie, uitdrukkelijk dan wel aangenomen, voor de juistheid of volledigheid van deze informatie. Deze site kan technische onnauwkeurigheden of typefouten bevatten, inclusief maar niet beperkt tot onnauwkeurigheden met betrekking tot prijsstelling of beschikbaarheid die mogelijk van toepassing zijn op uw transactie. Atlas International Movers is niet verantwoordelijk en nemen geen aansprakelijkheid voor deze mogelijke onnauwkeurigheden, fouten of schade die direct of indirect het gevolg kan zijn van het gebruik van de informatie op deze website.
Atlas International Movers behoudt zich te allen tijde het recht voor om zonder kennisgeving wijzigingen, correcties, annuleringen en/of verbeteringen aan te brengen in de inhoud en informatie op deze website, en in producten en programma´s die hierin beschreven worden, zelfs na bevestiging van een transactie. Atlas International Movers is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarvoor we koppelingen tonen op deze website.

Copyright

De inhoud en de informatie op deze website (tekst, afbeeldingen, illustraties, animaties, mediaobjecten en de lay-out) is onderworpen aan het auteursrecht en andere wetten ter bescherming van gegevens. Alle rechten voorbehouden.

Merknamen

De merknaam Atlas International Movers en het merklogo van Atlas International Movers zijn handelsmerken van Atlas International Movers te Bennebroekerweg 281, 1435 CJ Rijsenhout, Nederland.

Heeft u een vraag?

of bel direct
+31 (0) 297 34 82 81

Hoe kunnen wij u helpen?

of bel direct +31 (0) 297 34 82 81